Helsinki

En helg i slutet på oktober tog jag och sju till en tripp till Helsingfors i bästa svenne banan-anda. Vi åt buffé, shoppade loss i taxfreen och drog igång ett dansgolv men skippade karaoke, finsk tango, spelautomater och finlandsfärje-fyllor. Själv var jag mest pepp på de sju timmarna vi fick tillbringa i den finska huvudstaden. Jag blev inte besviken och vill tillbaka igen för att se mer, uppleva mer, göra mer.





Kommentarer
Postat av: helena

vilka fina bilder! gillar främst ettan och tvåan! och vad skönt att åka iväg på en liten resa sådär! ibland är det verkligen nödvändigt att göra för att vidga vyerna lite och ta en paus från vanligheten.

ska du vara ledig nåt över julen? kramar!

2010-12-14 @ 17:54:46
URL: http://komketchup.blogspot.com
Postat av: Linnea

Tack! Hade kunnat fota hur mycket som helst i Helsingfors, men jag skulle vilja ha en ordentlig kamera ;) Man borde verkligen åka iväg på helgresor oftare, det är så skönt med lite miljöombyte! Jag ska vara ledig den 23:e december och sedan 29-30:e för vi åker till Hamburg och firar nyår. Får du någon julledighet? Vi borde ses snart tycker jag, sist vi sågs var det ju mitt i sommaren och 30 grader varmt! Kramar

2010-12-15 @ 19:48:09
URL: http://neapop.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0