Pyssel

I hopp om att jag ska tycka det är roligare att blogga om jag snyggar till bloggen lite så tänker jag fixa lite med den fr.o.m med nu. Eftersom jag är en total nybörjare på det här så lär det ta sin tid, men vi börjar med en ny bakgrund och ett namnbyte. Att låta bloggen heta Linnea rätt och slätt är ju ganska tråkigt tänkte jag så nu fick den heta något som dök upp i huvudet en dag - ett smeknamn mina föräldrar har haft på mig.

En lat lördag

Efter en fin men kall fredagkväll på Eriksdalsbadet med thaimat ur pappmugg, popcorn, lakritsremmar och fantastisk musik inleddes lördagen med en välbehövlig sovmorgon och en lång helgfrukost (vi har packat upp kaffebryggaren och handlat på det lokala bageriet för första gången). Nu sitter vi här med varsin dator i knät och ska förhoppningsvis ta tag i oss själva och dagen snart. Jag har lyssnat på Robyn på högsta volym men inser att Spotify inte har en chans mot gårdagens spelning. Jag som aldrig har varit särskilt imponerad av Robyn tidigare är helt såld på Body Talk pt. 1 och var väldigt pepp igår. Fint att hon fick spela sist av alla och bli kvällens huvudartist. Folk var som tokiga, med all rätt. Kan bli svårt för kvällens artister att toppa gårdagen men jag tror att dag 2 blir bra ändå, med fler lager kläder och ett glas vin eller fem. Morgondagen bjuder på utflykt till IKEA och inköp av säng. Väldigt mycket vuxenpoäng så jag tror vi skippar ett besök i restaurangen för att fastna helt och hållet i unga-par-som-åker-till-IKEA-på-helgen-och-håller-varandra-i-handen-och-småtjafsar-om-bokhyllor-och-kökslampor-klyschan. Någon måtta får det faktiskt vara.


Inception

Igår gick vi på bio och såg Inception. Idag funderar jag på om jag ska tapetsera sovrummet med Leonarado DiCaprio precis som jag gjorde när jag var elva-tolv år. Fy farao vad bra han är. Och fy farao vad jag gillar att han har lyckats skaka av sig sin flickidols-stämpel och bara ägna sig åt att göra fantastiskt bra filmer.


RSS 2.0