Sommarlov

Jag har sommarlov nu. Eller vad det nu kallas när man är student och ledig eftersom man inte jobbar. Men uppsats måste jag lik förbannat skriva så helt ledig är jag inte heller. Ni kan ju föreställa er hur motiverande det är att formulera meningar om metodval och hitta på en fantastiskt intressant inledning när det är sol och typ 30 grader ute. Men måste man så måste man. Och jag måste. Jag ska snart börja läsa kapitlet om marxistisk feminism, jag lovar. Jag ska bara lyssna på The Ting Tings en liten stund till först. Ting Tings har varit hela vårens soundtrack i München. På alla förfester och alla dansgolv. Jag ska kolla facebook en gång till också. Och ringa och gratulera mamma på födelsedagen. Sen ska jag börja. Men bloggen får ha sommarlov så mycket den vill. Min hjärnaktivitet behövs på annat håll.

Kommentarer
Postat av: Lina

Hej! Jag och en kompis ska snart åka till München och letar efter bra och roliga saker att hitta på. Har du några tips? Såg att du gillade popmusik, finns det någon bra popklubb där? Eller någon annan bra klubb? Gärna någon med så lite turister som möjligt. Finns det något museum eller annan sevärdhet som man måste besöka? Hälsningar / Lina

2009-07-06 @ 10:50:33
Postat av: Linnea

Hej! Vi var flera gånger på en klubb som heter "Keller", den ligger vid Ostbahnhof. (http://www.keller-club.info/index.htm) De har lite olika klubbar olika kvällar, ibland är det mer poppigt och ibland mer rock/emo. Café King är också väldigt bra, det är ett ganska litet och populärt ställe med elektronisk musik. (http://www.cafe-king.com/) Om man bara vill sitta och dricka öl och prata är Café Kosmos vid Hauptbahnhof ett tips, världens mysigaste ställe! (http://www.cafe-kosmos.de/. Jag har massor med tips så vill du ha fler är det bara att lämna en kommentar :) Hoppas ni får roligt i München!

2009-07-07 @ 21:46:52
URL: http://neapop.blogg.se/
Postat av: Lina

Hej igen och tack för tipsen! Det är alltid roligare att få tips att någon som bott i en stad än att läsa guideböcker :) Vad ska man göra på dagarna då? Vi vill helst undvika shopping, eller vill och vill, vi måste undvika eftersom vi varken har pengar eller plats i väskorna. Finns det något udda museum eller aktivitet? Ha det bra!

2009-07-08 @ 11:01:46
Postat av: Linnea

Dagtid kan man ju framförallt promenera omkring och titta på staden, den är inte jättestor så man hinner se en hel del på en dag. På söndagar kostar det bara 1 Euro i inträde på de tre konstmuseerna om man tycker sånt är intressant. Jag tycker att "Neue Pinakothek" var bäst! Englischer Garten är en stor park som ligger mitt i staden, där är det mycket folk på sommaren och det finns även caféer och Biergarten där. Om ni vill shoppa men inte har så mycket pengar så brukar det finnas en hel del loppmarknader på helgerna :)

(http://www.ganz-muenchen.de/freizeit/flohmarkt/muenchner_flohmaerkte.html)

2009-07-08 @ 22:54:57
URL: http://neapop.blogg.se/
Postat av: gxxyrbuewy

Piyobele ce fevegixo ruh nebub, webihip medavehic ewini ubuqe moyor.

2012-10-16 @ 09:00:43
URL: http://www.uderahanu.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0