Pyssel

I hopp om att jag ska tycka det är roligare att blogga om jag snyggar till bloggen lite så tänker jag fixa lite med den fr.o.m med nu. Eftersom jag är en total nybörjare på det här så lär det ta sin tid, men vi börjar med en ny bakgrund och ett namnbyte. Att låta bloggen heta Linnea rätt och slätt är ju ganska tråkigt tänkte jag så nu fick den heta något som dök upp i huvudet en dag - ett smeknamn mina föräldrar har haft på mig.

Kommentarer
Postat av: Johanna

Fint!!

2010-08-31 @ 21:34:43
Postat av: Nina Kienast

Hej! Vad skoj att träffa dig igår på Medis! Kul att du kom fram och hälsade :) Det var väldigt länge sen jag skrev i min blogg, men jag har funderingar på att starta upp den igen. Får se vad som händer. Annars kan du alltid nå mig på Facebook. Kom gärna nästa fredag till Debaser, då kör jag Shape Up! där. Kramar

2010-09-04 @ 11:25:38
Postat av: Maria

Supersnyggt! Och ja, herrkonfektionsbiträden saknas verkligen. och kanske affärsbiträden istället för trötta kassörskor som inte orkar möta en blick.

2010-09-04 @ 15:48:03
URL: http://mifen.blogg.se/
Postat av: Linnea

Johanna: Tack! Förhoppningsvis blir det ännu finare när jag har fixat klart :)Nina: Jag svarar här eftersom jag inte vet om du kollar din blogg. Det var kul att se dig med, och att höra dig spela! Det vore kul om du startade upp din blogg igen, jag gillar att läsa om folk som bor utomlands eftersom jag själv är sugen på att sticka utomlands igen :) Fast du kanske inte bor i Tyskland längre? Jag hoppas det blir Debaser igen på fredag, ska försöka få med mig någon! KramarMaria: Ja, trötta och sura kassörskor finns det alldeles för gott om nuförtiden. Ett annat "gammalt" yrke jag gillar är springpojke, eller ännu hellre springflicka!2010-09-06 @ 18:47:07
URL: http://neapop.blogg.se/
Postat av: Nina Kienast

Jag bor tyvärr inte i Tyskland längre :( Jag fick aldrig något jobb och flyttade tillbaka till Sverige, men till Stockholm. Men min pojkvän bor kvar, i Karlsruhe, och pluggar fortfarande. Kanske flyttar han hit nästa vår när han är färdig, eller så flyttar jag tillbaka till Tyskland igen. Båda alternativen känns lockande.

Vet inte om du var på Medis när jag hade klubben den 10e, men den 15 okt kör jag igen, då med familjen live. Vore kul att ses igen!

Kram!

2010-09-22 @ 18:08:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0